Du tar rollen av en hjälte som försöker nå ära och berömmelse genom att överkomma faror, besegra fiender, och finna skatter. Tillsammans med dina vänner skapar du berättelsen och äventyret.

Boxen innehåller allt du behöver för att börja spela:

  • Ett 40-sidigt starthäfte som hjälper dig som aldrig har spelat rollspel förut att komma igång snabbt.
  • En 80-sidig grundbok som beskriver hur ni gör rollpersoner, hur ni möter faror och fiender, hur du spelleder och befolkar världen med monster och fiender.
  • Sex färdiga och illustrerade rollpersoner.
  • Sex tomma rollformulär så att ni kan skapa egna rollpersoner.
  • Två tiosidiga och sju sexsidiga tärningar.

Hjältarnas tid passar spelare på alla nivåer. Med färdiga rollpersoner, ett pedagogiskt starthäfte och tydliga instruktioner är Hjältarnas tid speciellt framtaget för att passa nybörjare. Det är enkelt att hantera, roligt att spela och spännande att uppleva. Samla dina vänner, skrapa ihop tärningarna och följ med till Hjältarnas tid!

Läs mer om de spännande tillbehören till Hjältarnas tid

Resurser att ladda ner

Rollformulär

Hjälpmedel

Hjälpmedel till äventyr

Demopaket

Demopaketen låter dig prova på Hjältarnas tid innan du köper det. De kan också användas som äventyr om du redan spelar Hjältarnas tid. Samtliga paket innehåller förskapade rollpersoner.

Äventyr

Artiklar

Intressanta länkar

  • Den Fria Konfluxen - Erik Granström har släppt Den Femte Konfluxen fritt under Creative Commons-licens. Speldata är för DoD Expert, men kan enkelt konverteras till Hjältarnas tid.

Aprilskämt

Produktbilder