Här samlar vi allt digitalt material kopplat till Kapitel 1 i Neotech-boken System. Sidan kan uppdateras allt eftersom. För att se allt material till Neotech, gå till startsidan.

Nimrod Headhunter

“Nimrod Headhunter är lagret för dig som letar anställning eller personal. Hos oss hittar du alla tänkbara gig från hela monde – Nimrod övervakar till och med posses som inte loggat vårt lager! Vi har avtal med plattformar som WE och Solinho som gör att vi nu får täckning på 91 % av hela monde.”

PDF

Om du har köpt en fysisk eller digital version av spelet, och har loggat in med din användare här på helmgast.se, så kan du klicka in till PDF:en av System direkt här

Index

Letar du efter något? Här kan du hitta alla begrepp som nämnts i Kapitel 1 (eller alla andra böcker), filtrera, söka och klicka in för att lära dig mer om varje begrepp. Detta är en beta-funktion som kommer förbättras löpande!

Errata

Hittat något fel, eller vill hålla dig informerad? Klicka vidare till officiella erratan för att se vad som har rapporterats in för Kapitel 1 och övrig utgivning.

Material och länkar

Här är material som nämnts eller länkats från Kapitel 1, eller som annars kan vara bra att kolla in:

  • Intro till hur man spelar Neotech
  • Ifyllningsbara rollformulär i PDF, inklusive en lathund för att skapa avatarer,  bra för nya spelare!
  • Ordlistan, för att kolla upp all lingo och slang
  • Världskartan som syns på insidan av pärmen
  • Böckerna Pearl River Delta och anon som innehåller en massa matnyttigt innehåll, bland annat plugin-erfarenhetstabeller för att spela en avatar från Pearl River Delta eller från sfären anon.
  • (Snart) en app för att enkelt generera karaktärer och spara i molnet!
  • Frågor, funderingar eller sugen på att diskutera Neotech? Kolla in våra forum för diskussion!