Den stora spelsajten Gamereactor, som mest fokuserar på datorspel, hade en rollspelsspecial där de gick igenom Neotech Edge. Och man kan säga att de verkligen gillade spelet, med 9/10 i betyg och citat som:

[…] en rasande vackert producerad (och helsvensk) rollspelsvärld som bjuder på en riktigt rå, oförskönad framtidsdystopi fylld med allt vi lärt oss älska från genren. Men Neotech Edge är så mycket mer än bara våt asfalt, flimrande neonskyltar och megaföretag med ont uppsåt. Nej detta är ett modigt och orubbligt seriöst spel med en icke-romantiserande ton där all vikt läggs bakom stil och tema som här tillåts att verkligen styra och diktera böckernas innehåll på ett helt unikt sätt

Vi vet att Neotechs vision med in-game texter, slang och en detaljerad värld ställer vissa krav på läsaren, men vi tror att många föredrar ett spel som kanske kräver mer men som räcker längre och tränger djupare. Åtminstone verkar recensenten Marcus vara en av dem. Fantastiskt kul, tycker vi i Neotech-teamet!