Här samlar vi allt digitalt material kopplat till Kapitel 5 i Neotech-boken anon. Sidan kan uppdateras allt eftersom. För att se allt material till Neotech, gå till startsidan.

Amazingly Butterfly’s Hacking Guide

»Var inte orolig. Jag kan inte skada dig. Jag har noterat ett intresse hos dig för viss olaglig aktivitet. Stack leeching, säkerhetsintrång, skimming och att ta kontrollen över din chefs bil. Jag kan hjälpa dig med detta. Jag är Amazingly Butterfly, och jag kommer vara din guide.«

PDF

Om du har köpt en fysisk eller digital version av spelet, och har loggat in med din användare här på helmgast.se, så kan du klicka in till PDF:en av anon direkt här

Index

Letar du efter något? Här kan du hitta alla begrepp som nämnts i Kapitel 5 (eller alla andra böcker), filtrera, söka och klicka in för att lära dig mer om varje begrepp. Detta är en beta-funktion som kommer förbättras löpande!

Errata

Hittat något fel, eller vill hålla dig informerad? Klicka vidare till officiella erratan för att se vad som har rapporterats in för anon och övrig utgivning.

Material och länkar

Här är material som nämnts eller länkats från Kapitel 5, eller som annars kan vara bra att kolla in: