Helmgast AB kör på en internt byggd plattform vi kallar Fablr som är under ständig utveckling och i beta-stadiet. Detta gör vi då vi tror starkt på digitala verktyg för att publicera och konsumera rollspel.

Cookies

Cookies, eller kakor, är små mängder information som vår server ber era webbläsare att spara för att komma ihåg era uppgifter till nästa gång. Vi sparar denna typen av kakor:

  • En kaka från Google Analytics för att vi ska kunna se hur många som besöker vår hemsida och med vilka typer av webbläsare. Kakan innehåller bara ett anonymt ID.

  • En är en sessionskaka som vi använder för att komma ihåg vem du är om du är inloggad. Den är krypterad från servern för att minska risken för att din session kan tas över från någon annan.

  • En tredje sort är en kaka från Facebook eller Google om du använder deras inloggning (se nedan), samt från Disqus om du använder kommentarsfunktionen.

Inloggning

Ett antal av funktionerna på den här sidan kräver inloggning. Vi erbjuder tre metoder för att logga in - Facebook, Google och eget lösenord. Vi rekommenderar Facebook eller Google då dessa är mycket stora och säkra system (vi får bara access till grundläggande information som din email om du använder dem för inloggning). Om du använder eget lösenord så sparas detta krypterat och saltat i vår egen databas, men vi rekommenderar starkt att du använder ett unikt lösenord för vår sajt och att du använder en lösenordshanterare.

Privat information och spam

Vi avskyr tjänster som spammar eller hanterar privat information på oansvariga sätt. Vi har som princip att samla in så lite privat information om våra användare som behövs. Om du registrerat dig på vår sajt kan du få mail om uppdateringar på sajten, om du också angett intresse för ett visst spel genom dess maillista eller på annat sätt kommer du också kunna få uppdateringar om spelen. Vi skickar väldigt få mail, och rekommenderar att man följer oss på Facebook för mer frekventa uppdateringar.