Här samlar vi allt digitalt material kopplat till Kapitel 6 i Neotech-boken Pearl River Delta. Sidan kan uppdateras allt eftersom. För att se allt material till Neotech, gå till startsidan.

Requiem ZoneMaster

När autonen tar en oprövad genväg, när du lite ampat går på upptäcktsfärd eller när du är på flykt undan secos kan du ramla in i en ny zon. Då gäller det att veta vilka som bossar, vad de står för och vad som trendar där just nu. Kanske blir zonen din död, kanske ditt nya hem?

PDF

Om du har köpt en fysisk eller digital version av spelet, och har loggat in med din användare här på helmgast.se, så kan du klicka in till PDF:en av PRD direkt här

Index

Letar du efter något? Här kan du hitta alla begrepp som nämnts i Kapitel 6 (eller alla andra böcker), filtrera, söka och klicka in för att lära dig mer om varje begrepp. Detta är en beta-funktion som kommer förbättras löpande!

Errata

Hittat något fel, eller vill hålla dig informerad? Klicka vidare till officiella erratan för att se vad som har rapporterats in för PRD och övrig utgivning.

Material och länkar

Här är material som nämnts eller länkats från Kapitel 6, eller som annars kan vara bra att kolla in: