Här samlar vi allt digitalt material kopplat till Kapitel 5 i Neotech-boken Pearl River Delta. Sidan kan uppdateras allt eftersom. För att se allt material till Neotech, gå till startsidan.

Pakterna

Att Hongkong saknar lagar betyder inte att det är fritt fram att göra vad som helst. Antisocialt beteende är bad for business. Korparna har följt sin naturliga instinkt och lagt ut problemet på entreprenad. Säkerhetsbolag, mercs och triader trängs nu alla för att få vara en del av pakternas långa armar.

PDF

Om du har köpt en fysisk eller digital version av spelet, och har loggat in med din användare här på helmgast.se, så kan du klicka in till PDF:en av PRD direkt här

Index

Letar du efter något? Här kan du hitta alla begrepp som nämnts i Kapitel 5 (eller alla andra böcker), filtrera, söka och klicka in för att lära dig mer om varje begrepp. Detta är en beta-funktion som kommer förbättras löpande!

Errata

Hittat något fel, eller vill hålla dig informerad? Klicka vidare till officiella erratan för att se vad som har rapporterats in för PRD och övrig utgivning.

Material och länkar

Här är material som nämnts eller länkats från Kapitel 5, eller som annars kan vara bra att kolla in: