Här samlar vi allt digitalt material kopplat till Kapitel 4 i Neotech-boken Pearl River Delta. Sidan kan uppdateras allt eftersom. För att se allt material till Neotech, gå till startsidan.

Maktspelet

Pärldeltat sjuder av en googol mänskliga draman, och varje peep kämpar för att uppnå sina drömmar – eller bara för att överleva till gryningen. Men dessa människoöden är knappt en död pixel i mediabruset jämfört med maktkampen mellan megakorpar, stater och OC:s. De loggar varje steg du tar och du blir ändå bara en bricka i deras spel. Om du inte går offgrid i de yttre zonerna, förstås …

PDF

Om du har köpt en fysisk eller digital version av spelet, och har loggat in med din användare här på helmgast.se, så kan du klicka in till PDF:en av PRD direkt här

Index

Letar du efter något? Här kan du hitta alla begrepp som nämnts i Kapitel 4 (eller alla andra böcker), filtrera, söka och klicka in för att lära dig mer om varje begrepp. Detta är en beta-funktion som kommer förbättras löpande!

Errata

Hittat något fel, eller vill hålla dig informerad? Klicka vidare till officiella erratan för att se vad som har rapporterats in för PRD och övrig utgivning.

Material och länkar

Här är material som nämnts eller länkats från Kapitel 4, eller som annars kan vara bra att kolla in: