Här samlar vi allt digitalt material kopplat till Kapitel 3 i Neotech-boken Pearl River Delta. Sidan kan uppdateras allt eftersom. För att se allt material till Neotech, gå till startsidan.

De yttre zonerna

Otaliga zoner trängs i Pärldeltats gyttja bortom Hongkong. Zoner för de som inte nått ända fram, för de som byggt sin egna lilla utopi eller de som helt enkelt glömts bort. Det är ett slags limbo, med en fascinerande och evig underton av ruvande undergång, då Gränskommandot när som helst kan flyga in.

PDF

Om du har köpt en fysisk eller digital version av spelet, och har loggat in med din användare här på helmgast.se, så kan du klicka in till PDF:en av PRD direkt här

Index

Letar du efter något? Här kan du hitta alla begrepp som nämnts i Kapitel 3 (eller alla andra böcker), filtrera, söka och klicka in för att lära dig mer om varje begrepp. Detta är en beta-funktion som kommer förbättras löpande!

Errata

Hittat något fel, eller vill hålla dig informerad? Klicka vidare till officiella erratan för att se vad som har rapporterats in för PRD och övrig utgivning.

Material och länkar

Här är material som nämnts eller länkats från Kapitel 3, eller som annars kan vara bra att kolla in: