I vår webshop (webshop.helmgast.se) kan du nu förhandsbeställa både äventyrsmodulen Ödesväven, första modul till Eon IV; samt det rykande färska rollspelet Järn.

Ödesväven

Eon IV får sin första modul; äventyret Ödesväven! I detta episka äventyr färdas rollpersonerna till Skugglandet, upplever maktstrider i Västmarks huvudstad Rampor och får även stifta bekantskap med spindeldyrkarna i Arachnakulten. Utöver det finns ett bonuskapitel med regler för spöken och gastar.

Boken släpps i två utgåvor, grundversionen och helmgastversionen (den senare begränsad till endast 100 exemplar).

Ödesväven finns att förhandsbeställa i vår webshop på webshop.helmgast.se

Järn

Missade du crowdfundern av rollspelet Järn, eller vill du komplettera med tärningar, stridskort eller rollpersonsjournaler som du inte beställde? I så fall är det möjligt nu! Järn och dess tillbehör finns nu för förhandsbeställning i Helmgasts webbshop.

Järn är ett fantasyrollspel om klanerna i vildmarken utanför det stora Kungariket. Med ett spelardrivet klanskapande, intensiva konflikter, farliga utmaningar, snabba strider och andebesvärjande trolldom tar Järn det klassiska Basic Roleplaying-systemet till en standard man kan förvänta sig av ett modernt rollspel.

Regelboken är på 112 sidor, med tre bifogade referenskort som sammanfattar de mest använda reglerna bifogade. Se webshop.helmgast.se