Här samlar vi allt digitalt material kopplat till Kapitel 4 i Neotech-boken anon. Sidan kan uppdateras allt eftersom. För att se allt material till Neotech, gå till startsidan.

Nätvaro

»Jag fattar! Du är trött på vårt tjat om Systemet och den ständiga övervakningen. Men du måste väl förstå varför vi vill få dig att inse hur den här fuckade tillvaron ser ut? Eller behöver du en svettig flykt genom valfri banli, jagad av surrande Vazimba-drönare, ylande Tsang-Khyier och mils som följer minsta rörelse i realtid via bolinhas och plexets tusentals cams för att börja lyssna?

Jag väljer själv vem jag visar mig för, jag river barriärer och fuckar med både Systemet och korparna som jag vill. Systemet gör sitt yttersta för att övervaka mig, dig och alla andra plebs som kallar plexet sitt hem. Jag tänker lära dig hur du kommer undan övervakningen och till och med hur du vänder Systemets strategier mot dina foos!«

PDF

Om du har köpt en fysisk eller digital version av spelet, och har loggat in med din användare här på helmgast.se, så kan du klicka in till PDF:en av anon direkt här

Index

Letar du efter något? Här kan du hitta alla begrepp som nämnts i Kapitel 4 (eller alla andra böcker), filtrera, söka och klicka in för att lära dig mer om varje begrepp. Detta är en beta-funktion som kommer förbättras löpande!

Errata

Hittat något fel, eller vill hålla dig informerad? Klicka vidare till officiella erratan för att se vad som har rapporterats in för anon och övrig utgivning.

Material och länkar

Här är material som nämnts eller länkats från Kapitel 4, eller som annars kan vara bra att kolla in: