Här samlar vi allt digitalt material kopplat till Kapitel 1 i Neotech-boken anon. Sidan kan uppdateras allt eftersom. För att se allt material till Neotech, gå till startsidan.

Lagren

»Jag kommer visa dig hur du ser igenom Lagrens bedrägliga och glättiga yttre, och hur du blottlägger mekanismerna som får dem att gå runt. Det jag inte vet om Lagren är inte värt att veta – jag har breachat Neurodecq intrasec två gånger och kraschat TransNet i fyra olika städer. Det var jag som tvingade Dongfang Hong 17 att streama Littlest Drugrunners på repeat i tre timmar till alla fasta mottagare inom den bloatade Chongqing-byråkratin.

Tills du bevisat att du fattar vad anon handlar om och cementerat din lojalitet och dina skills så är jag bossen, kumo, daiban. Din personliga psykopomp som håller din hand under färden ner i Lagrens och undernets mörkaste hålor.«

PDF

Om du har köpt en fysisk eller digital version av spelet, och har loggat in med din användare här på helmgast.se, så kan du klicka in till PDF:en av anon direkt här

Index

Letar du efter något? Här kan du hitta alla begrepp som nämnts i Kapitel 1 (eller alla andra böcker), filtrera, söka och klicka in för att lära dig mer om varje begrepp. Detta är en beta-funktion som kommer förbättras löpande!

Errata

Hittat något fel, eller vill hålla dig informerad? Klicka vidare till officiella erratan för att se vad som har rapporterats in för anon och övrig utgivning.

Material och länkar

Här är material som nämnts eller länkats från Kapitel 1, eller som annars kan vara bra att kolla in: